.

The worst anti-acne measures

Accutane on vain yksi mahdollisista ratkaisuista, voit hakea poistaa akne eri. Kuitenkin olemassa joitakin toimenpiteitä, jotka eivät ole suositeltavaa, jos aiot käyttää Accutane lopulta.

Kun se tulee käsitellä akne on paljon asioita, joita voit itse tehdä päästä eroon ongelma. On olemassa monia erilaisia ratkaisuja, kermaliköörien ja menetelmiä voit käyttää päästä eroon epämiellyttävää ihon kuntoon. Ja jokainen ratkaisu voi olla varsin tehokas eri tapauksissa. Still on olemassa joitakin asioita, sinun pitäisi koskaan tehdä akne riippumatta siitä, minkä tyyppisiä Taidat olla, jos et halua tehdä ongelmaa entisestään. Joitakin näistä asioista voi yleisesti ehdottaa tehokas ratkaisu akne ihmisiä, jotka eivät ole erittäin pätevä asiasta. Joten jos et halua tehdä akne pahempi, Seuraavassa on muutamia asioita Vältä ehdottomasti tehdä akne:

Liiallinen hygienia

Vaikka pitää ihon terveenä ja puhtaana koko ajan on tärkeää tulossa fanaattinen noin se voi vaikuttaa kielteisesti. On tärkeää poistaa likaa ja öljyä liikaa ihoa päivittäin estää tulehdusta ja bakteeri-infektio. Kuitenkin jos pesu ihon useita kertoja päivässä ja käyttää vahva antibakteerista saippuaa tai ratkaisu se riski tekee ihon liian kuiva ja ärsyttää se. Tämä puolestaan tekevät ihosta alttiimpia ulkoisille tekijöille ja johtaa liiallisia vaurioita. Niin ei tule hygienia hullu, jos sinulla on akne.

Liiallinen käyttö anti-akne ratkaisuja

Maltillisuus on yksi tärkeimpiä asioita hoitomuoto myös aknen-ratkaisua. Kun käytetään pieniä tai kohtalaisia määriä, useimmat akne hoidot voivat olla erittäin tehokas ja poistaa akne breakouts tehokkaasti.

Jos sinusta tuntuu, että ratkaisu ei toimi haluamasi tai vain haluavat saada tuloksia nopeammin käyttämällä ylenmääräistä sitä tai useammin kuin tarvitaan todella vahingoittaa ihoa ja pahentaa akne ongelma vielä.

Sekoittamalla erilaisia ratkaisuja

Se voi tuntua järkevää siirtyä sekoita eri tehokkaita ratkaisuja akne maksimoidakseen eduksi ja saada tuloksia nopeammin. Kuitenkin tämä ei todellakaan ole kirkkain asia tehdä, jos haluat pitää ihon terveenä. Eri ratkaisuja käyttävät eri raaka-aineista, jotka voivat olla vuorovaikutuksessa toistensa kanssa ja aiheuttaa haittavaikutuksia. Lisäksi yhdistämällä useita ajankohtaisia ratkaisuja ärsyttää ihoa ja aiheuttaa lisäongelmia, joka lopulta johtaa akne breakouts.

Oman ongelman

Toki voit ostaa mitä tahansa anti-akne ratkaisu verkossa tai apteekissa. Mutta jos et näe mitään parannusta on suositeltavaa käydä lääkärin yrittää käyttää kaikenlaisia ratkaisuja itse. Tämä on erityisen tärkeää, kun kyse on tällaisia lääkkeitä Accutane. Vaikka on vaikea löytää tämä lääke tyypillinen apteekissa, voit ostaa Accutane verkossa. Käyttäen tällaisia voimakkaita lääkkeitä ilman lääkärin valvontaa on erittäin vaarallinen, koska se voi aiheuttaa haitallisia sivuvaikutuksia ja pahentaa ongelmaa entisestään. Joten jos todella haluat päästä eroon akne varmista käydä ihotautilääkäri ja testattava kaikki terveyden olla merkitty. Iho-ongelmia voi olla merkki vakava terveyttä olet tietämätön. Tietoa Tekijä

Lue lisää Thomas Strickland kattava tutkimuksia eri aiheista vierailla http://www.findyourmeds.net/articles/things-to-avoid-with-acne.html, jossa hän usein kirjoittaa lomakkeen ihmiset tietoisiksi asioita maailmassa.

Artikkeli Lähde: http://www.1888articles.com/author-thomas-strickland-28952.html



View the original article here